Cautare

313 de rezultate pentru "inmormantarea tatalui elodiei" (3.35 secunde)
Poate ca nu as fi reusit in viata fara grija familiei, a rudelor tatalui si mamei mele, multilor unchi, matusi, verisori.
Le-au primit inapoi in anul 2001, in urma unei sentinte civile, iar dupa decesul mamei in 2004, cei doi fii au mostenit jumatate din proprietate, cealalta jumatate revenind tatalui care le-a donat copiilor partea sa.
Tot in zona Vaser a fost gasit luni si cadavrul unui adolescent in varsta de 14 ani, smuls de viitura sambata, din bratele tatalui sau.
"Din punct de vedere medical, am beneficiat de sprijinul competent al tatalui meu, prof. Andrei Bondari, care a selectat cei mai buni medici si colaboratori", a spus dr.
"Din punct de vedere medical, am beneficiat de sprijinul competent al tatalui meu, prof. Andrei Bondari, care a selectat cei mai buni medici si colaboratori", a spus dr.
La un moment dat, acesta s-a adresat tatalui sau cu replica "Audiatur et altera pars" (Sa fie ascultata si cealalta parte!) si a întrebat daca ar fi o idee buna ca, în loc de "Horch", compania sa se numeasca "Audi".
Acesta i-a cerut tatalui sau permisiunea sa o cumpere, numai ca a primit un raspuns de felul "numai peste cadavrul meu".
"Mare parte din familia tatalui s-a prapadit in Auschwitz. Am vizitat cu tata lagarul de la Auschwitz. Socul a fost foarte mare.
Imi trebuie timp sa ma obisnuiesc cu gandul disparitiei tatalui meu. Daca m-am apucat acum sa scriu ceva, e pentru ca jupan Isarescu ne da vesti bune:
Ambasada respinsese viza, fiindca in certificatul de nastere al tanarului, la numele tatalui, era trecuta o liniuta. Atunci, Dumitru Tinu nu-mi spusese ca era vorba de fiul sau, ci ca este o interventie pentru un copil care suferise o nedreptate din partea unui functionar al ambasadei".
Mai tarziu, lui Corey i se ofera un poster italian al filmului "Locotenentul Bullitt", cu Steve McQueen, favoritul tatalui sau, ce poate deveni un cadou perfect de Craciun pentru acesta.
Antonio Marras Designerul Antonio Marras s-a nascut in Alghero, Sardinia si a crescut inconjurat de tesaturi, in magazinul tatalui sau, astfel dezvoltand o puternica atractie catre industria textila si lumea modei.
Informatia s-a aflat din declaratia de avere a tatalui sau facuta in calitate de inspector la Agentia Domeniilor Statului. Se pare ca cea mai mare parte a banilor castigați, actorul i-a transferat sub forma de cadou lui Danut Bendeac, tatal sau.
Romanul, castigator in premiera al unui turneu de mare slem, a dedicat succesul tatalui sau, care isi va serba ziua peste cateva zile.
Gigi Becali vrea sa-l pastreze pe Iordanescu junior la echipa in primul rand pentru o implicare mai mare din partea tatalui acestuia, Anghel.
Condescu, suparat pe Avram Presedintele gorjean, Marin Condescu, l-a acuzat pe centralul Marius Avram, care a oficiat in partida cu Steaua, ca le-a dat prea usor cartonase galbene jucatorilor lui Petre Grigoras aflati in prag de suspendare pentru a ajuta echipa tatalui sau, Astra.
Autor a doua goluri, Alexe a dedicat reusitele sale tatalui sau, decedat in urma cu putin timp. Succesul readuce pe Dinamo pe locul 2, la 3 puncte de liderul CFR Cluj, si la egalitate cu Steaua.
Edu Stan a reusit sa ingroase randurile pilotilor cu performante deosebite, activitatea sa sportiva, precum si cea a tatalui sau, Marcel Stan, servind ca model campionului national absolut 2009, Daniel Onoriu:
Era a tatalui, care o detinea legal. O cumparase, spune el, pentru protectie. Prietenii baiatului de 17 ani spun ca iubita il parasise, iar el nu concepea viata fara ea.
"Poate aducem o mangiere tatalui, mamei si fratelui, o sa-i invitam sa mearga la meciul cu Ungaria. Poate e o mangaiere pentru familia respectiva ca sunt invitati la meciul cu Ungaria", a anuntat Mircea Sandu.
google-analytics.com